Referensgrupp

Till Sveby finns en referensgrupp knuten. Den består av ett 100-tal personer ur olika företag och organisationer som på ett eller annat sätt berörs av eller intresserar sig för Svebys arbete. Alla är välkomna att delta i referensgruppen, så anmäl dig gärna om du är intresserad av att vara med och påverka Svebys material och inriktning och vill få förhandsinformation om kommande delprojekt och rapporter.

Referensgruppen träffas på referensgruppsmöten en till två gånger om året och diskuterar aktuella rapporter och projekt inom Sveby. Gruppen får också möjlighet att läsa och tycka till om nya rapporter innan de publiceras.

Vill du vara med i Svebys Referensgrupp?

Kontakta Sveby via  kontakt@sveby.org

 

Här kan du ladda ner presentationerna från tidigare referensgruppsmöten:

21 april 2016

  • Presentation – Innehåller genomgång av nuläge, presentation av Pär Johansson från Chalmers och Cari Andersson från SMHI

12 november 2014

  • Presentation – Innehåller bl.a. genomgång av nuläge, fallstudier, Sveby delverifiering och resultat av pilottest av nya klimatfiler.
  • SMHI klimatfiler – Cari Andersson från SMHI presenterar framtagande av nya klimatfiler.
  • Sammanfattande minnesanteckningar från referensgruppsmötet.

19 november 2013

Vi har fått höra att presentationerna kan vara svåra att öppna för några, ett tips om man stöter på det problemet är att högerklicka och väljer ”spara länk som” så kan man ladda hem presentationen i pdf-format. Annars får man gärna maila  kontakt@sveby.org och få presentationerna skickade till sig.

25 april 2012

  • Presentation – innehåller bl.a. uppdateringar av rapporter, utbildningsmaterial, information om Energiavtal och anteckningar från diskussion. Verifieringsmallen skickades ut i förväg och gicks igenom på mötet, kommer att publiceras på hemsidan inom kort.

7 september 2011

Kommentarer inaktiverade.